la Garçon

LIVE MUZIEK: Muzikale bende van turbo-pop muziek gemixt met funk, R&B en alles wat daartussen ligt

Swingende muziek waar je geheid van gaat dansen!

La Garçon* is een muzikale! bende met een fanatieke Frontman; Bart Rijnink. De band, bestaande uit ervaren creatievelingen, maken indruk met bijzonder leuke teksten op een funky Beat. la Garçon* speelt turbo-pop muziek gemixt met funk, R&B en alles wat daartussen ligt. Ze swingen de pan uit met zowel Nederlands als Engelstalige nummers.

In december 2014 kwam hun eerste EP “la Garçon* – Pick Your Poisson” uit, sindsdien zijn ze niet meer te stoppen. Met een mooie lijst aan optredens op festivals en evenementen, hebben ze al menig mens hard laten dansen.

Super-­musici Rory Ronde, Dionys & Milan Breukers en natuurlijk backqueen vocals; Nyncke Beekhuyzen, Eva Laurenssen en Anna Speller, brengen ’n geheel (on-­‐)verantwoord doch cOOool FEEÇIE!!!

La Garçon* is benoemd als een van de grote sensaties tijdens de Popronde 2015.

Festivalhart, V&D Centrum Alkmaar

V&D begon in 1887 als eenvoudige manufacturenzaak in Amsterdam onder de naam “De Zon”. De zaken ging goed en er kwamen al snel winkels door heel Nederland. Ook in Alkmaar, aan de Houttil, onder de naam Gebroeders Berentzen. De winkel zou uitgroeien van 15 personeelsleden (grotendeels inwonend), een handkar en een paard tot een groot warenhuis met een prominente en soms controversiële plaats in de binnenstad.

Het gebouw is een gemeentelijke monument, ontworpen door architect G.W.J. Caron. Hij ontwierp een gebouw in laat Amsterdamse School stijl maar gebruikte daarbij ook Art Deco details.
Info
Prijzen:
€ 00,00 Gratis
Duur:
45 min
Speeldata:
  • vr 27 mei om 19:00
  • vr 27 mei om 21:30
Locatie
Festivalhart V&D
Laat 143, Alkmaar
plan je route