Pop-Up Orkest in het Victoriepark

Interactieve Picknick om de Victorie te vieren

Aanstekelijke muziek op gekke instrumenten en je picknicklekkers delen met je stadsgenoten!

Gezellig als je het nieuwe Victoriepark zo ziet liggen: het nieuwe IJKgebouw, cultureel platform aan het water, jeu-de-boulesbaan en zonovergoten plekjes. Je wilt dus meteen wel meedoen aan een muzikale picknick!

In no time is het reuze-fijn in het park met de muzikanten van Fort van de Verbeelding. Samen met jou en iedereen maken ze aanstekelijke muziek. Met gestemde PVC-buizen die je met teenslippers bespeeld bijvoorbeeld. Geen podium of boxen nodig, gewoon lekker zelf muziek maken. Vrolijkheid gegarandeerd!

Doe je mee? Kom naar het park en neem je picknickmandje mee en zorg ervoor dat je je lekkers met anderen kunt delen. Het enige dat je verder nodig hebt is een goed humeur en een open mind.

Fort van de Verbeelding is een gezelschap van in Nederland en daarbuiten werkende Community-musici en andere kunstenaars. Ze ontwikkelen projecten waarbij muziek en mensen altijd in het middelpunt staan. Met als doel: mensen te raken, te verbinden en te enthousiasmeren zelf muziek te maken. En reken maar dat je vanzelf meedoet, zo leuk is het!

Victoriepark, Alkmaar

Nieuw elan voor het Victoriepark, het parkje dat bij de Friese brug ligt en waar onlangs restaurant het IJKgebouw is geopend. Het park is enorm opgeknapt, dus een prima plek om elkaar te ontmoeten!

Info
Prijzen:
€ 00,00 gratis
Duur:
180 min
Speeldata:
  • zo 26 jun om 11:00
extra:
Tussen 11:00 en 14:00 picknicken en musiceren! Iedereen kan het, deel je hapjes en drankjes met elkaar.
Locatie
Victoriepark
Victoriepark, Alkmaar
plan je route