KASSA! The ultimate shopping frenzy

Bijzondere koopjes shoppen en genieten van theatrale verrassingen in V&D Alkmaar

Shoppen en theater in V&D Alkmaar

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus kun je bij de voormalige V&D Alkmaar terecht voor een Ultimate Shopping Frenzy! Shoppen en koopjes scoren van buitengewone merken en van services en diensten van ondernemers uit Het Nieuwe Warenhuis en ondertussen genieten van theatrale performances.

Op vrijdag van 16:00 uur tot 22:00 ontdek je tussen het winkelen door de voorstelling Kijkkijkkijk. Het leven is een groot kijkfestijn, vooral als we aan het shoppen zijn. Dansgezelschap Vloeistof grijpt tijdens de Shopping Frenzy in in de werkelijkheid en laat je op compleet andere wijze je omgeving en de mensen om je heen ervaren. Vind je het leuk om te gluren, zit jij ook altijd op een terras naar mensen te kijken? Pak dan een koptelefoon en kom te weten wat er in het hoofd van de danseres omgaat!

Ook op zaterdag tussen 10:00 en 18:00 dringt Vloeistof met Kijkijkijk jouw winkelavontuur binnen. Daarnaast nodigt danser Evangelos Biskas je met zijn fysieke performance Jazzdog uit in zijn systeem van orde en chaos en van versnippering en vereniging. Laat je tussen het shoppen door verrassen door zijn surrealistische optreden!

Moe geworden van al dat winkelen? De bar is geopend voor koffie, hapjes of een borrel!

De entree voor de Ultimate Shopping Frenzy is €5,- per persoon, die je in de vorm van horeca-tegoed of shoptegoed weer geheel kunt besteden!

Foto: David Wong

V&D, Alkmaar

V&D begon in 1887 als eenvoudige manufacturenzaak in Amsterdam onder de naam “De Zon”. De zaken ging goed en er kwamen al snel winkels door heel Nederland. Ook in Alkmaar, aan de Houttil, onder de naam Gebroeders Berentzen. De winkel zou uitgroeien van 15 personeelsleden (grotendeels inwonend), een handkar en een paard tot een groot warenhuis met een prominente en soms controversiële plaats in de binnenstad.

Het gebouw is een gemeentelijke monument, ontworpen door architect G.W.J. Caron. Hij ontwierp een gebouw in laat Amsterdamse School stijl maar gebruikte daarbij ook Art Deco details.
Info
Prijzen:
€ 5,- Entree (krijg je terug in shop- of horecatgeoed)
Duur:
doorlopend
Speeldata:
  • vr 26 aug om 16:00
  • za 27 aug om 10:00
extra:
Vrijdag 26 augustus van 16:00 tot 22:00 en zaterdag 27 augustus van 10:00 tot 18:00 uur.
Locatie
V&D
Laat 143, Alkmaar
plan je route