Karavaan: reizend theater festival in Noord-Holland

Proclaimer

Karavaan is onderdeel van Cultuurcompagnie Noord-Holland


Karavaan is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Kom je toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij jouw reactie bijzonder op prijs. Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@karavaan.nl. We proberen jouw melding zo spoedig mogelijk te behandelen.

Privacy
Karavaan vindt de bescherming van jouw privacy belangrijk. Bij bezoek aan de site, deelname aan (on-line) onderzoek of e-mailverkeer laat je gegevens van jezelf achter. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de behandeling van jouw aanvraag of reactie. Bedoelde gegevens worden niet naar jou herleidbaar, verzameld of gebruikt. Informatie over bezoeken aan karavaan.nl worden slechts gebruikt bij onze dienstverlening aan jou, ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen.

Auteursrechten
Karavaan bezit het auteursrecht op de informatie die via www.karavaan.nl wordt verstrekt. Dit geldt ook voor beeldmerken, logo's en fotomateriaal. Het is daarom niet toegestaan de informatie - anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik - te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van Karavaan. Via onze contactpagina kun je contact opnemen voor meer informatie over het gebruik van het materiaal.

Disclaimer beeldmateriaal
De uitgever heeft datgene gedaan wat redelijkerwijs van haar kan worden gevergd om de rechten van de auteursrechthebbende op de beelden te regelen volgens de wettelijke bepalingen. Degenen die menen rechten te kunnen doen gelden, kunnen zich alsnog tot de uitgever wenden.

Andere organisaties en instellingen
Deze site bevat hyperlinks naar andere organisaties en instellingen. Daarnaast kunnen vanuit andere sites links worden gelegd naar deze site. Als je naar deze externe sites linkt, verlaat je www.karavaan.nl en ben je gebonden door de gebruiksregels die gelden voor de sites die je bezoekt. Karavaan is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd.