BEIDE PINKSTERDAGEN KINDERKARAVAAN OP KARAVAAN FESTIVAL


Op beide Pinksterdagen, 9 en 10 juni, is het Kinderkaravaan. Hét familieprogramma van Karavaan Festival. Theatervoorstellingen, lekkers en een grote portie zien en doen, voor een portie ongeremde fantasie.

In de tuin van het IJkgebouw Alkmaar kom je voor de grappige avonturenvoorstelling De Gruffalo, naar het bekende boek. Deze populaire voorstelling van Meneer Monster is in heel het land in een mum van tijd uitverkocht, dus wacht niet te lang met bestellen!

En in het festivalhart in het Victoriepark Alkmaar kom je voor de theatrale, levende speeltuin Klauterstout. een mee-doe-avontuur, waarbij de acteurs als levende klimpalen dienen in de ontstane pop-up speeltuin. Of stap op het festivalhart in de lift van ‘Buiten Dienst‘ en maak in deze video-installatie een surrealistische reis. Kijk je ogen uit bij het straattheater ‘Sulky M1‘: halsbrekende en hilarische capriolen in een autootje. Verbaas je bij het tentjestheater AF; een tragikomedie boordevol illusies en variété. En bouw mee aan het Alkmaarse kinder-rijksmonument. Trek gekregen van al dat moois? Dan doe je je in het pop-up restaurant tegoed aan pannenkoeken, waterijsjes en limonade.


Theater op de boerderij
Op een boerderij in Zuidschermer geniet je van de muzikale voorstelling Moustachio. Een heerlijke voorstelling over een Mexicaanse mariachi band op een Hollandse boerderij. En is de voorstelling klaar? Dan neem je nog lekker even een kijkje bij de koeien. Theatergroep Wie Walvis won met deze voorstelling het Gouden Ei (beste kindervoorstelling) op de Parade.

Foto: Hester de Boer