IDEA en Karavaan brengen theatrale meet-up over een duurzame toekomstTijdens Karavaan Festival 30 mei t/m 10 juni presenteren IDEA en Karavaan op 4 juni ‘Bodemschatten. In deze theatrale meet-up worden energietransitie en duurzaamheid concreet en tastbaar met een interactieve pubquiz, muziek en theaterscènes.
Noord-Holland Noord bruist! Bedrijven en kennisinstellingen in de regio Holland boven Amsterdam staan wereldwijd bekend om innovaties in duurzame energietoepassingen. Op slechts een steenworp afstand van elkaar zijn startups, MKB, onderzoeksinstellingen en studenten dagelijks bezig met innovatieve oplossingen voor een duurzame toekomst. Fossiele brandstoffen raken uitgeput en het klimaat vraagt om energietransitie. Hoe kunnen we op nieuwe en duurzamere manieren omgaan met onze bodemschatten? Welke innovaties worden in deze regio binnenkort werkelijkheid? Wat betekent dit voor jou? Ontdek het in Bodemschatten!
Over IDEA
IDEA is sinds enkele jaren actief in de regio Holland boven Amsterdam als Incubator Duurzame Energie. IDEA helpt ondernemers om innovatieve duurzame ideeën naar de markt te brengen. Daartoe biedt IDEA mentoren, een uitgebreid netwerk en ruimte in Alkmaar.

Bodemschatten is op 4 juni 16:30 uur bij het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in Alkmaar. Tickets zijn 5,- (inclusief borrel en pizza). Studenten betalen € 2,50. Meer info

Foto: Andreas Gucklhorn