Kaartverkoop Karavaan Festival barst los 

De kaartverkoop van Karavaan Festival 2018 is gestart. Hét Noord-Hollandse podiumkunstenfestival brengt van 1 t/m 10 juni ruim 200 voorstellingen, 7 landelijke premières én een bruisend festivalhart op het Doelenveld in hartje Alkmaar. Ook dit jaar is de Kinderkaravaan: voorstellingen en doe-activiteiten op beide zondagen gericht op de hele familie.

Het festival brengt je door de hele regio naar boerderijen, cultuurhistorische locaties, de polder, het bos, de binnenstad en bijzondere bedrijven waar je locatietheater beleeft van nationaal gerenommeerde én jonge theatermakers. Over de dilemma’s van het boerenleven op boerderijen in Noord-Holland, muziektheater over de bewoners van een vissersdorpje in De Rijp, energiek muziektheater in een oude drukkerij, ontroerend danstheater in de eeuwenoude Grote Kerk Alkmaar, kindertheater in een historisch hofje of avontuurlijk werk van nieuwe theatermakers in een oude chocoladefabriek.

Naast locatietheater kom je in het festivalhart in centrum Alkmaar voor elke dag gratis programma: straattheater, installaties, livemuziek en lekker eten & drinken. In de binnenstad word je getrakteerd op acts en performances.

Kun je niet kiezen? Karavaan heeft speciale arrangementen en routes samengesteld. Een fietsexpeditie tjokvol theater, uitzicht en lekkers in Rondje Boekel bijvoorbeeld, hét succes-recept van vorig jaar. Geniet van een heerlijke zomeravond met een diner en voorstelling in de polder, van bijzonder theater met eten in de Kerkenroute of verleng je boerenavontuur met een boerenmaal op de boerderij.

Kortom: voor ieder wat wils. Vanaf nu boek je tickets voor Karavaan Festival op de website, hier vind je ook meer informatie over de voorstellingen.

Foto campagnebeeld Karavaan Festival 2018: Rick Akkerman