Populaire theatrale fietstocht Karavaan is terug!Het succesrecept van Karavaan Festival komt ook deze editie terug: een theatrale fietsexpeditie door het prachtige Noord-Holland. Van 1 t/m 10 juni fiets je in Rondje Boekel door stad en platteland en stop je onderweg voor locatietheater, theatrale installaties, bijzondere bedrijven en lekkers.In de unieke fietstocht fiets je, op eigen tempo en in eigen gezelschap, 25 kilometer door het Noord-Hollandse landschap. Vanaf het bruisende festivalhart in hartje Alkmaar naar de rust en ruimte in het omliggende polderland en weer terug. Onderweg beleef je de grappige, stadse voorstelling Duivenstront en Meeuwenkak, over burenruzies en meester Frank Visser. je stopt voor de theatrale installatie Wrongel Ziener in Kaasboerderij Zeilzicht, een verbeelding in een kaastobbe met kaasproeverij. Je brengt een bezoek aan het bijzondere knolselderijbedrijf van Vaalburg en je geniet van heerlijke koffie met gebak bij dorpscafé ’t Torenerf, een begrip in De Schermer. Langs molens en via pontjes beland je bij de muzikale voorstelling Victoria op de boerderij. Na nog een stukje bos eindig je de expeditie terug op het festivalhart met een fijne festivalmaaltijd. En blijf daar vooral nog even plakken voor je dosis gratis straattheater en livemuziek.

Geen fiets? Die boek je er bij je rondje gewoon bij, en staat dan met vertrek voor je klaar op het festivalhart van Karavaan. Kortom: Een totaal verzorgd arrangement; een heerlijke en unieke middag in de buitenlucht!

Rondje Boekel boek je op 1 t/m 3 en 8 t/m 10 juni. Een ticket, inclusief alle voorstellingen, eten & drinken kost € 42,50 (vrienden van Karavaan €37,50).

 

Foto: Kenneth Stamp