SUCCESVOLLE KINDERKARAVAAN TERUG OP KARAVAAN FESTIVAL

Karavaan presenteert deze festivaleditie wederom Kinderkaravaan: verrassend familieprogramma op zondag 3 en zondag 10 juni. Boordevol theater, doe-activiteiten, kinderconcerten, ontmoetingen en lekkernijen rondom het thema Open Mind. Voor een portie ongeremde fantasie.

In het bruisende festivalhart op het Doelenveld in het centrum van Alkmaar strijk je neer voor een dosis doen, kijken, horen en proeven. Beleef gratis de fascinerend panoramische ervaring Caleidoscoop, de optische theater-illusie Diep of kom hardop lachen bij het straattheater Crepe de la Bete en genieten van de acrobatiek van Bencha Theater. Het programma is voor de hele familie, dus ook papa en mama hoeven zich niet te vervelen!

Voorstellingen voor alle leeftijden
Ga mee op avontuur met een stoere drieling in een verborgen hofje in Drie. Geniet in Eendje van een lieve en komische voorstelling over een vreemde eend in de bijt. Stil zitten gaat niet en hoeft niet in Blauw Gras, een vrolijke voorstelling bomvol bluegrass muziek. Of stap in de Vervelende Bus; een filmisch en muzikale zoekboek vol fantasie.

Het volledige programma en tickets van Karavaan Festival 1 t/m 10 juni vind je hier

Foto: Noa Verhofstad