Alkmaar Light Festival

Het liefste zouden we met iedereen een praatje maken op het festival. Maar dat lukt ons natuurlijk nooit. We vinden het leuk te horen wat jullie ervaren hebben. Laat hier jouw Alkmaar-Light-Festival-verhaal achter. Dankjewel!

Lia K

Een schitterend en heel gevarieerd festival, dat ik graag terugzie in Alkmaar. Complimenten voor alle medewerkers om deze Corona tijd zo mooi te verlichten !

Gerard Manshanden

Het was weer een cadeautje. Net als de kersentuin en brandstof. Het mooiste deel van mijn geboortestad in een ander licht. Kom er graag voor vanuit lands end den helder.

Roosmarie van Dijk

We hebben erg genoten van het festival op 2 oktober. Super georganiseerd en zeer verrassend! Dank organisatoren, vrijwilligers en creatievelingen! We waren even in een heel andere mooie wereld....

Walter Stephan

Helaas was het vanwege de corona-crisis niet mogelijk om vanuit Münster naar Alkmaar te komen om van het light-festival te genieten. Ik heb het Video kunnen bekijken- het was een mooi festival. Ik hoop, dat ik volgend jaar van het festival in Alkmaar kann genieten.

Bartje Huisingh

Ik vond het een verrassende wandeling en de wandeling aan het touw een geweldige uitvinding om afstand te houden.??? ???

Liesbeth

Met dit soort festivals worden mensen even opgetild uit het dagelijks bestaan en op ander been gezet, ikzelf dus ook ?. Heerlijk. Op naar de volgende belevenis.

Paula Neefjes

Wat was het weer heerlijk des Karavaans, en de organisatie fantastisch geregeld. Dank jullie allemaal wel (organisatie en vrijwilligers)!!

G. Capaan

Wat een mooi en gevarieerd festival, genoten van de zang, theater en muziek en de kunstzinnige vormgeving. Had op sommige momenten wel even stil willen blijven staan voor een foto! Ik hoop jullie volgend jaar weer te zien met een mooi festival!

Saskia Sierag

Dat was weer helemaal voor elkaar. Leuk om weer eens door de oude binnenstad te wandelen met diverse leuke en spannende verrassingen onderweg. En dat allemaal coronaproof! Geweldig.

Jan Stins

Complimenten voor de organisatie. Super geregeld. Fantastische wandeling langs prachtige licht kunstwerken

Lisette Mensonides

Het is een hele mooie! Verrassend, geestig, prachtig, geweldig en nog veel meer en dat door en op een mooi historisch deel van Alkmaar. Ook verrassend hoe die historie in het geheel een fraai onderdeel is. En de muziek. Kortom: een top Alkmaar Light Festival, smaakt naar meer!

Obe Bootsma

Mijn erkenning en waardering te zien hoe op een zorgvuldige wijze in dit tijdsgewricht een “lichtpunt” is gecreëerd. Chapeau karavaan, artiesten, uitvoerders en vrijwilligers.

Johannah Walvis

Heel knap en creatief hoe jullie het hebben kunnen aanpassen aan de Corona-maatregelen. We hebben heel erg genoten van de optredens, de licht-dingen én van de mooie steegjes en grachtjes. Een heel bijzondere sfeer zo in het donker, zonder verkeer. Dat kan je niet navertellen, dat moet je meemaken. Volgend jaar heel graag weer!

Wilja westerhof en caro suringar

We vonden het super mooi en leuk en mooie combi van lucht, geluid en theater. Fijn, klein, intiem. Goede vondst van het touw ook.

Jeanette

Wat een mazzel: het was net droog geworden! Geweldig genoten van een prikkelende en inspirerende ervaring.

Bart Kusch

Ik vond het een hele mooie tocht, zit goed in elkaar mooi verhaal

Tineke van der Zijpp

Ik vond het een heerlijk avondje uit. Het werd nog droog ook. Voor mij sprongen de I-puppets er uit. Prachtig. Dat had best wat langer mogen duren. De paspoppen en het videomapping op het Ijkgebouw (mijn favoriete restaurant overigens) vond ik ook mooi. Het was allemaal goed georganiseerd en allemaal leuke mensen om me heen die enthousiast waren. Tot de volgende keer, dan ben ik er weer!

Nico

Het was leuk opgezet mooie voorstellingen goed geregeld in deze tijd

Marijke Kouwen

Wat een mooie beleving ! Ik vond het prachtig allemaal !

Joke

Het was ontzettend leuk. Goed geregeld met dat touw om het coronaproof te houden.

Lot

Sprookjesachtig prachtig!

Max Delissen

Betoverend en verrassend ???

Volg ons op social media!