Arrangementen

IJkgebouw en Concert

Roast Kip bij het IJkgebouw en Live Muziek
6 t/m 15 aug

Op het relaxte terras in de tuin of binnen in het gezellig ingerichte Eendracht in het IJkgebouw kom je voor een ½ Kip van de rotisserie met citroenknoflookboter en groene salade. Daarna geniet je van een concert in het festival. Je festivalbandje is bij de prijs inbegrepen!

kaarten & info

Eten bij de Gasfabriek & Voorstelling

Eten bij de gasfabriek & de voorstelling 'Deze plek bestaat niet'
6 t/m 15 aug

Een heerlijk en compleet uitje met de voorstelling 'Deze plek bestaat niet' en een verse maaltijd bij de Gasfabriek (vega risotto of stoof)

kaarten & info

Dans & diner

Eten bij de gasfabriek & de dansvoorstelling Twentysomething
7 en 8 aug

Een heerlijk en compleet uitje met de voorstelling 'Twentysomething' en een verse maaltijd bij de Gasfabriek (vega risotto of stoof)

kaarten & info

Voor de dansliefhebber

twee dansvoorstellingen en een festivalmaaltijd
7 en 8 aug

Dansliefhebbers opgelet: een heerlijk en compleet uitje met de voorstellingen Twentysomething en 'Boom goed the dynamite' & een festivalmaaltijd

kaarten & info

Expeditie Groen

Theatrale fietsroute over en door de natuur
6 t/m 15 aug

In Expeditie Groen fiets je, in je eigen gezelschap en in je eigen tempo, 25 km door het groene ommeland van Alkmaar. Onderweg stop je voor 2 nieuwe theatervoorstellingen - eentje op een voormalige rozenkwekerij en eentje op een natuurbegraafplaats - en is er allerlei lekkers op je route onderdeel van jouw complete dagje uit! Je eindigt in het festivalhart aan een voor jou gedekte tafel met een heerlijke maaltijd. Expeditie Groen is all-inclusive.

kaarten & info
uitverkocht

Theater & Diner Russische stijl

De voorstelling 'De meester en Margarita' en tweegangendiner
6 t/m 10 aug

Op het prachtige landgoed 'Duin en Bosch' in het kustdorp Castricum schuif je aan bij De Oude Keuken voor een verrassend - Russisch getint - tweegangendiner en koffie toe. Daarvoor of daarna beleef je op een steenworp afstand de voorstelling 'de Meester en Margarita', in het monumentale Ketelhuis. Een beter zomeruitje uit kun je niet hebben, toch?!

kaarten & info

Soep & Mestmoeders

Soep & brood op het boerenerf bij voorstelling 'Mestmoeders'
8 t/m 10 aug

Stel je voor: met uitzicht over de weidse polders rondom Alkmaar schuif je aan op het boerenerf voor maaltijdsoep met brood en beleef je de boerenvoorstelling 'Mestmoeders'. Een betere zomeravond uit kun je niet hebben, toch?!

kaarten & info

Theater met soep op de boerderij

Soep & brood op het boerenerf bij voorstelling 'Kiem'
11 t/m 15 aug

Stel je voor: met uitzicht over de weidse polders schuif je aan op het boerenerf voor maaltijdsoep met brood. Daarvoor of daarna beleef je de boerenvoorstelling 'Kiem'. Een betere zomeravond uit kun je niet hebben, toch?!

kaarten & info

Volg ons op social media!