Jongeren van Artiance spelen mee in Bleekneusjes

15 enthousiaste jongeren uit de productiegroep van Artiance gaan meespelen in de Karavaan-voorstelling Bleekneusjes. Zij hebben al enkele gastlessen gehad en gaan in maart verder repeteren met Hans Man in ’t Veld en Koen Jantzen, de regisseurs van Bleekneusjes.
Samen met professionele acteurs spelen ze straks maar liefst 11 keer op Landgoed Huize Glory in Bergen aan Zee.

Bleekneusjes is een mooi en groots project waar Artiance graag aan meewerkt. Artiance, centrum voor de Kunsten Alkmaar, bestaat dit jaar bovendien 30 jaar!

Ook in 2017 is het vijftig jaar geleden dat de laatste Bleekneusjes uit het Bio Vacantieoord in Bergen aan Zee vertrokken. Op diezelfde plek zie je tijdens Karavaan Festival de voorstelling ‘Bleekneusjes‘. Met een prachtig uitzicht op de duinen, de naaldbossen en natuurlijk de zee; je waant je even in een andere wereld. Hier wordt het verhaal gespeeld. Een verhaal over anders zijn. Bij een groep willen horen. Over je ontheemd voelen, en heimwee.

Vorig festival brachten deze makers de succesvolle voorstelling Drie Zusters naar de Bergense duinen. We kijken dan ook bijzonder uit naar dit project en houden jullie op de hoogte!