Campagnebeeld Karavaan Festival 2017: the making of

Het campagnebeeld voor Karavaan Festival 2017 is klaar!
Op de koudste januaridag togen wij met ons (gelegenheids)model Noortje Sontrop en fotograaf Rick Akkerman naar het fantastische Marina Kaap Hoorn om daar bij het werk ‘Innerspace’ van Robbert van der Horst het beeld voor Karavaan Festival te schieten. Noortje trotseerde -3 in een zomers jurkje en we kunnen niet anders zeggen: Rick heeft er weer een waar kunstwerk van gemaakt.

De Nieuwe Wereld
Dit seizoen is het thema De Nieuwe Wereld, waarbij we een tof programma ontwikkelen rondom transitie en vooruitgangsdenken.
De wereld is volop in beweging. We beïnvloeden onze omgeving sneller dan we ons als mens kunnen aanpassen. Waarom willen we iets behouden of juist veranderen? Hoe ziet de wereld er over twintig jaar uit? En wat zouden we daarvoor moeten doen of laten? Vanuit de overtuiging dat elk einde het begin is van iets nieuws dagen we kunstenaars en jou als publiek uit om verbeelding in te zetten en voorstellen te doen!

En natuurlijk, net als vorige editie, een knipoog naar de thuisplaats van Karavaan: Alkmaar. Wie ontdekt het verborgen Alkmaarse hintje?

Rick Akkerman Photography