Chocolade-opera in Zaanse cacaoloods

 

Theaterfestival Karavaan opent 13 mei in Zaandam

 

Theaterfestival Karavaan opent woensdag 13 mei muzikaal, culinair en avondvullend op locatie in een voormalig cacaoloods in de Zaanstreek, een van de oudste industriegebieden van Europa, waar sinds mensenheugenis de geur van cacao je neus vult. Opera Buffa, een heerlijke combinatie van zang, spel en chocolade, wordt voorafgegaan door de voor Karavaan op maat gemaakte hyperactuele live-show: Orde van de Dag.

 

Een avond vol onverwachte gebeurtenissen en verrassende gerechten

Mozart zelf noemde zijn Don Giovanni een ‘opera buffa’, een onderhoudende opera met een luchtige ondertoon. Deze eigenzinnige bewerking van de beroemde opera is een sensationele avondvullende ervaring, met een drie-gangen diner en een live ensemble in een hedendaagse bezetting van Hammondorgel, bas en viool. Hartig, zinnelijk, zoet en zalig. Opera Buffa speelt op 13 en 14 mei in de voormalige cacaoloods aan de Gerrit Bolkade op 12 minuten lopen van Station Zaandam.

 

Speciaal openingsprogramma

In het kader van de opening van Karavaan wordt op 13 mei Opera Buffa voorafgegaan door een special van Orde van de Dag. Een theatrale, literaire en muzikale actualiteitenshow. Samen met de nieuwste generatie acteurs, schrijvers en muzikanten geven zij in een moordend tempo hun visie op thema’s van Noord-Holland, in een show vol muziek, sketches en columns. Zo actueel dat er zelfs tijdens het programma nog gloednieuwe teksten uit de printer rollen.

 

Theaterfestival Karavaan

Exclusief op woensdag 13 mei: Speciaal openingsprogramma

Chocolade opera en actualiteitenshow

Locatie: voormalig cacaoloods in Zaanstad

Adres: Gerrit Bolkade 15-17, Zaandam

Kaarten vanaf: € 60 p.p. (incl.3-gangen diner)

Nu reserveren (aan te raden): info@karavaan.nl

Kaarten en informatie: www.karavaan.nl

 

Let op: op donderdag 14 mei is Opera Buffa te zien vanaf € 45 (incl. 3-gangen diner).