Busreis vanuit Alkmaar naar Volbloeiers

Stap op de bus en ga mee naar het nieuwe seniorenfestival Volbloeiers


In het prachtige park van de buitenplaats Akerendam nemen we je mee op een (muziek)theatrale route. In Italiaanse sferen geniet je van korte scenes van muziek, theater en dans. Schuif aan bij de wijnproeverij, neem een gedicht mee naar huis of zet jouw eigen talenten in bij een van de workshops.

Stap op de bus
De bus vertrekt vanuit Alkmaar en brengt je naar het festival. Na afloop stap je weer op de bus terug naar Alkmaar. Een ticket inclusief busreis kost € 25,00.

Opstaplocaties bus BAK-reizen:
– 12.45 of  17.45 uur De Mare, bushalte ter hoogte van XENOS (achterzijde)
– 13.15 of  18.15 uur Centrum – Voorzijde van ABN AMRO /Bibliotheek

Openingsconcert Leoni Jansen en Jeroen Kramer

We beginnen met een prachtig concert van twee beroemdheden die je meenemen in je herinneringen met het zingen van Golden Oldies.

Leoni Jansen (1955) is presentatrice, zangeres, actrice en theatervrouw. Ze begon samen met Simone Kleinsma en Gerard Cox begin jaren zeventig een theatershow en deed daarna veel presentatiewerk op de tv, zoals het Jeugdjournaal. Ook had ze haar eigen tv-show: Jansen & Co. Recent deed Leoni mee aan The Voice Sr. waarin ze de finale haalde.

Jeroen Kramer (1956) is bekend als presentator en zanger. Je kent hem misschien van het Klokhuis of het Sinterklaasjournaal.

Theatrale route door het park

Na de opening starten we 3 keer een theatrale route door het prachtige park van buitenplaats Akerendam. Onderweg zie je op bijzondere plekken als het oude theehuis en de vijver, korte scenes met viool en zang en vertellingen. Zo ontdek je deze plek.

Niet alledaagse workshops

Misschien nooit gedacht dat je dit kon of dat je dit leuk zou vinden! Dit is de dag om in een ongedwongen sfeer en met gelijkgestemden nieuwe dingen uit te proberen.

  • Bewegen is leven, ontdek het met deze aangename dansworkshop. Geen pasjes of ingewikkelde toeren, maar juist prachtige bewegingen. En je mag natuurlijk ook gewoon kijken.
  • Pesto maken, dat is niet alleen leuk maar ook heerlijk om daarna met elkaar op te eten. Het recept neem je natuurlijk mee naar huis.
  • Biologische wijnen zijn helemaal in. Kom proeven en oordelen; er zitten ook Nederlandse wijnen tussen!
  • Iedereen kan schilderen. Schuif aan en doe mee.

VOLBLOEIERS richt zich op senioren.

 

Volg ons op social media!

Cart