Winterkaravaan 2023

Het leukste theateruitje tussen Kerst en Oud & Nieuw!

We gaan dit jaar op expeditie in Stompetoren. Op drie toffe plekken ontdek je nieuwe en avontuurlijke pareltjes van jonge theatermakers! Onderdeel van de beleving is een heerlijk winterse maaltijd.


3 avontuurlijke theatervoorstellingen op bijzondere locaties en samen winters eten en drinken aan lange tafels, dat is de Winterkaravaan. Bezoekers van de Winterkaravaan gaan dit jaar op expeditie in Stompetoren. Onderdeel van de beleving is een winterse maaltijd en gluhwein. Op drie toffe plekken ontdek je nieuwe en avontuurlijke pareltjes van jonge theatermakers!

Een heerlijk en avontuurlijk kerstuitje!

Zij geven met muziek, theater en performances hun perspectief op het thema van dit seizoen van Karavaan: #UIT DE MAAT. Ontdek de visie van deze nieuwe generatie en vier het einde van het jaar met ons op een bijzondere locatie. Eén van de makers mag zijn voorstelling uitwerken voor het zomerfestival van 2024.

Je ziet drie voorstellingen:

  • MIMESIS Een (anti) randstedelijke voorstelling
  • Pagliaccio’s droom: Ontmoet Isan Vos, een chronische grappenmaker in strijd met zichzelf
  • Dirty Pigs: Twee bimbo-biggen zitten op hun hek te bitchen over hoe het is om een ‘babe’ te moeten zijn

Foto’s: Keith Montgomery

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerde festivals

Winterkaravaan 2023

23 t/m 30 dec

Het leukste theateruitje tussen Kerst en Oud & Nieuw!

De Winterkaravaan is weer in aantocht! Het is inmiddels de 8e editie; het begint voor velen een terugkerend uitje te worden. We hebben een avontuurlijke collectie voor je samengesteld met 3 splinternieuwe theatervoorstellingen.

Lees verder
Keith Montgomery

Volg ons op social media!