Decor Hellend Vlak aangemeerd in Alkmaar!

Het decor van de dansvoorstelling Hellend Vlak ligt aangemeerd in Alkmaar!
Nogal een onderneming, zo’n huis helemaal uit Tilburg (het thuis van gezelschap Vloeistof) naar hier krijgen: maar het is gelukt!

Molenaar Han heeft nu een zinkend huis voor de deur liggen. De tribune is gebouwd en er wordt druk gerepeteerd. Gelukkig is het mooi weer en is het geen probleem als één van de dansers per ongeluk nog in het water glijdt…

Kom je ook kijken? Hellend Vlak kun je zien van 28 mei t/m 5 juni, midden op het kanaal Omval-Kolhorn, naast de mooie Ambachtsmolen. En de voorstelling zit ook in het arrangement Retourtje Schermer, een expeditie tjokvol theater, uitzicht en lekkers.

Hellend Vlak is een dansvoorstelling middenin het water. Kom je met een bootje? Je kunt dan aanmeren bij de Ambachtsmolen.

Over Hellend Vlak
De zeespiegel stijgt. Het water staat ons tot de lippen. 3 mensen proberen te overleven op het dak van een ondergelopen huis…
In Hellend Vlak beland je middenin de moeilijke keuze van de dansers: die tussen elkaar helpen of alleen je eigen hachje redden. Een dansvoorstelling waarbij je zweeft tussen herkenbaarheid en absurdisme. Wij bezitten immers allemaal het grenzeloze talent om te relativeren. Krijg je het al wat warmer?

Meer info en tickets voor Hellend Vlak vind je hier

IMG-20170516-WA0007 IMG-20170516-WA0008 IMG-20170516-WA0009 IMG-20170516-WA0010