DIORAPTHE ONDERSTEUNT WINTERKARAVAAN

Karavaan ontwikkelt de alweer vierde editie van de succesvolle Winterkaravaan, waarin 5 jonge theatermakers worden begeleid bij het maken van een nieuwe voorstelling. Het landelijke fonds Stichting Diorapthe ondersteunt de Winterkaravaan met 5.000 euro.

De Winterkaravaan is het talentontwikkelingstraject van Karavaan. Jonge professionele makers worden in de ontwikkeling van hun voorstelling artistiek en productioneel door Karavaan begeleid. Daarnaast zijn er voor elke maker apart een externe artistieke coach en is er een uitwisseling met maatschappelijke partners.
Op 22, 24 en 27 t/m 29 december presenteren zij hun nieuwe voorstelling in de Drukkerij in Alkmaar in het Karavaanthema van dit seizoen: Groeizucht. Na de Winterkaravaan kan één van deze makers zijn/haar voorstelling tot een avondvullende voorstelling uitwerken voor Karavaan Festival dat plaatsvindt van 29 mei t/m 7 juni 2020.

Winters eten & drinken in de Drukkerij
Als bezoeker van de Winterkaravaan ga je op expeditie door de leegstaande Drukkerij in Alkmaar. Op unieke plekken in het pand zie je In een carrousel de vijf verschillende korte voorstellingen van deze makers en zijn heerlijk winters eten & drinken onderdeel van je middag of avond.