Duitse premiere Happiness Unlimited

Afgelopen 3 mei was de Duitse première van het muziektheater Happiness Unlimited van Project Wildeman. In de Neuköllner Oper in Berlijn werd het publiek verrast door de spetterende energie van Project Wildeman.

Tijdens Karavaan Festival beleef je de Nederlandse premiere van dit avontuurlijke ervaringstheater. In een theatraal experiment nemen de energieke mannen van Project Wildeman je mee op expeditie door de clean rooms en het lab van het voormalige VSM Alkmaar; op zoek naar het elixer voor een het ultieme geluk. Een diner in 3 delen is onderdeel van de voorstelling: een complete avond uit dus.

Nieuwsgierig? Info en tickets vind je hier.

In de voormalige fabriek van de VSM werden natuurlijke geneesmiddelen geproduceerd. De laboratoria – de clean rooms – zijn nog precies zoals ze waren: clean. Het antroposofische ontwerp van het gebouw én de binnenzijde passen fantastisch bij deze voorstelling. Deze locatie wordt omgebouwd tot een verbindende plek waar ondernemers op het gebied van health en food elkaar versterken: De Ondernemerstuin.

Foto: Matthias Heyde