Een extra kadootje voor vrienden van Karavaan

Als vriend van Karavaan geven we je graag zo nu en dan iets extra’s: zo krijg je nu €5,- korting op kaartjes voor de Winterkaravaan (de korting geldt voor maximaal 6 kaarten). Als het goed is, heb je jouw persoonlijke kortingscode al per mail van ons ontvangen, niet gehad? Mail ons even op info@karavaan.nl, dan sturen wij deze opnieuw toe.

Tijdens de Winterkaravaan ga je op expeditie door de leegstaande Ringersfabriek. Op unieke plekjes in het pand wordt je niet alleen getrakteerd op vijf verschillende voorstellingen, maar ook op geurende stamppot en winterse bieren.

Jonge theatermakers geven met dans, theater, muziek en videokunst een perspectief op het thema De Nieuwe Wereld. Ontdek de visie van deze nieuwe generatie en geniet van lekker eten&drinken op een bijzondere locatie.

De winter-expeditie kun je doen op 2 tijdstippen per dag: of je begint met de voorstellingen en eindigt met winters eten & drinken (15.00-18.30 uur) of je start met winters eten & drinken en eindigt met de voorstellingen (19.00-22:30 uur).

Info en tickets