Ken je onze bedrijfsvriend Kerstin Hopman al?

Bedrijfsvrienden van Karavaan maken het mede mogelijk dat voorstellingen van gerenommeerde kunstenaars uit het hele land hier in déze regio in première gaan en dat jonge makers hier werk kunnen maken. Voor hun betrokkenheid zijn wij ze heel dankbaar. Deze keer stellen we je graag voor aan onze trouwe bedrijfsvriend Kerstin Hopman!

Kerstin Hopman is een Alkmaars advocatenkantoor met drie advocaten gespecialiseerd in alle rechtsgebieden en onderwerpen die betrekking hebben op werk, inkomen en arbeidsongeschiktheid. Een laagdrempelig, informeel no-nonsense kantoor waar zowel particulieren als werkgevers terecht kunnen met hun vragen of problemen.
Hun visie: daar waar mogelijk dienen partijen met elkaar om tafel te gaan in plaats van elkaar in de rechtszaal te bevechten. Integer zijn en respect tonen voor de verschillen in mensen, groepen en organisaties in de samenleving vindt Hopman van belang. En vooral ook realistisch blijven.

Wij vroegen Kerstin waarom ze Karavaan een warm hart toedraagt: “Karavaan biedt een verruimende blik op de werkelijkheid. De Karavaan biedt de perfecte afleiding voor mijn soms hectische praktijk!”

 

Ook bedrijfsvriend worden?
Voor slechts € 250,- per jaar maak je de bijzondere projecten van Karavaan mogelijk en zorg je voor een jaarlijks dynamisch en spraakmakend kwaliteitsprogramma. Daarnaast ontvang je buitengewone bedrijfsvoordelen:

Kaarten en specials voor relaties, klanten of werknemers

  • Tien tickets bestellen voor relaties, klanten of werknemers met de speciale Vriendenkorting (€2,50 korting per ticket), op factuur. Je krijgt hierbij persoonlijk programma-advies.
  • Kom je met 10 of meer personen naar één en dezelfde voorstelling? Dan organiseren we een ontmoetingspunt op locatie waar je je relaties, klanten of werknemers kunt ontvangen. Bij het ontmoetingspunt wacht een fles witte, een fles rode wijn en een fles water op je, met iets lekkers.
  • De beste plaatsen bij een voorstelling: die reserveren we bij je bestelling
  • Winactie die je als bedrijf kunt uitzetten waarbij je 2 vrijkaarten kunt weggeven aan klanten voor een voorstelling van jouw keuze.
  • Uitnodiging voor de exclusieve Vriendenavond met 4 personen, zo’n 6 weken voor het festival, waar je kunt netwerken met andere partijen uit de Kring van Karavaan.

Zichtbaarheid en maatschappelijke betrokkenheid

  • Nieuwsbrief-item met interview en achtergrond bedrijf
  • 1x aandacht op Facebook en Twitter van Karavaan
  • Vermelding bedrijf op het welkomstdoek op het festivalhart, in het programmaboek en op de website van Karavaan

Wil je als Bedrijfsvriend Karavaan ondersteunen? Download dan hier het Overeenkomst Bedrijfsvrienden formulier en mail deze of stuur het naar ons op.