Even kennis maken met… onze bedrijfsvriend RAADHUIS

Bedrijfsvrienden van Karavaan maken het mede mogelijk dat voorstellingen van gerenommeerde kunstenaars uit het hele land hier in de regio Alkmaar in première gaan en dat jonge makers hier werk kunnen maken. Voor hun betrokkenheid zijn wij ze heel dankbaar. Deze keer stellen we je graag voor aan bedrijfsvriend RAADHUIS!

RAADHUIS is gevestigd in het prachtige, hoe kan het ook anders, oude Raadhuis in Oudorp. Een creatief bureau dat bestaat uit een groep enthousiaste creatieven, ontwerpers, communicatiestrategen en webontwikkelaars. Al sinds 1974 helpen ze klanten met het vertellen van hun verhaal. In de breedste zin van het woord. Van een hele communicatie-strategie tot online campagnes en van een visuele identiteit tot het ontwikkelen en vormgeven van website en apps.

Een betrokken bedrijf ook in het Alkmaarse en in de regio, zo behoren onder andere Alkmaar Marketing, Kaeskoppenstad, het SAKS en ontwikkelingsbedrijf NHN tot hun klantenkring. En nu ondersteunen ze dus Karavaan als bedrijfsvriend: en daar zijn wij bijzonder blij mee!