FEESTELIJKE OPENING EXPOSITIE EN SALON SARAH JONKER

Op donderdag 25 januari kun je bij Karavaan terecht voor een exclusieve vernissage: een salon en feestelijke opening van de nieuwste expositie van kunstenaar Sarah Jonker. Sarah vertelt over haar fascinerende werk en natuurlijk is haar werk te zien en te koop. Een bijzonder avondje uit met een hapje en drankje.

Sarah Jonker (1982) is een beeldend kunstenaar en actrice en studeerde in 2006 af aan de Arnhemse Toneelschool (Toneelschool ArtEZ). Daarvoor haalde zij haar propedeuse aan de Toneelacademie in Maastricht. Haar afstudeervoorstelling Alpha Centauri (regie Gerardjan Rijnders) won de IT’s publieksprijs. Ze speelde in talloze stukken en theaters. Altijd al maakt zij beeldend werk; ze tekent graag en goed. Ze maakt krachtige betekenisvolle tekeningen. In haar werk zie je onmiskenbaar haar theatrale kant.

Tijdens de feestelijke opening op 25 januari 20:00 uur ontmoet je Sarah die vertelt over haar werk. Met een hapje en een drankje in de hand laat je je verwonderen door haar werk. En zie je iets wat aanspreekt? Dan neem je het direct mee naar huis!

Omdat er zeer beperkt plek is, is het aan te raden vooraf een ticket te kopen. Inclusief een drankje naar keuze en hapjes kost een kaartje € 5,-. Informatie en tickets op de website.

Foto: Lieke Romeijn