Festivalpakket voor vrienden

Lieve vriend van Karavaan,

Heb je ook zo’n zin in het aankomend festival? Wij in ieder geval! Het is ons 25-jarig jubileum en we kijken er naar uit dat samen met jou te vieren.

Het is nog maar 4 weken tot het feest losbarst en de regio Alkmaar weer bol staat van de mooie locatietheatervoorstellingen, met o.a. een oer-opera op de boerderij, theater en dans in een imposante kerk, nieuw werk van de bijzonderste talenten en muziektheater bij het vissersdorpje De Rijp. En onze theatrale fietsexpeditie is weer terug: Rondje Boekel. Op het fijne, intieme festivalhart op het Doelenveld, hartje Alkmaar kom je elke dag voor gratis straattheater, livemuziek, korte voorstellingen en lekker eten&drinken.
Slechts een kleine greep, dus bekijk vooral op je gemak het volledige programma even!

Envelop op je deurmat
Als vriend heb je naast korting op al onze voorstellingen natuurlijk nog meer voordeel. En dus valt er over 2 weken een envelop op jouw deurmat met:

    • Het uitgebreide programmaboekje, zodat je op je gemak het programma en het blokkenschema kunt uitpluizen
    • Een Vriendenbandje, die je om doet als je naar Karavaan Festival komt. Zo weten we altijd dat we te maken hebben met een bijzondere gast! En kunnen we je voorrang geven op de tribune.
    • Een Karavaan-muntje die je kunt gebruiken om een drankje te halen op het festivalhart
    • Een uitnodiging voor de opening van Karavaan Festival. Houd je de datum alvast vrij? 1 juni om 17:15 uur. (maar je veegt je agenda de hele periode leeg, toch?)

Heb je vragen over het programma, je vriendencode, of wil je graag advies: bel je ons dan even? 06-23111715. Mailen kun je naar: info@karavaan.nl

Tot Karavaan!
Warme groet: Els, Ilse, Nico, Noella en Laura