FPK ondersteunt Karavaan Festival de komende 2 jaar!

Uitgelaten blij zijn wij met het nieuws van het Fonds Podiumkunsten om Karavaan Festival in 2017 en in 2018 financieel te ondersteunen.

Het Fonds Podiumkunsten is hét cultuurfonds voor muziek, muziektheater, dans, theater en festivals in Nederland. Het Fonds geeft namens de Rijksoverheid ondersteuning aan alle vormen van professionele podiumkunsten.

De beoordelingscommissie van het Fonds is te spreken over de artistieke kwaliteit en inhoudelijke samenhang van het festivalprogramma en vindt dat er een mooie balans ligt tussen bestaand en nieuw werk en tussen gerenommeerde en nieuwe makers. De commissie heeft vertrouwen in de organisatie achter Karavaan en beoordeelt dat Karavaan een goede positionering in de lokale maatschappelijke en culturele infrastructuur inneemt. Daarnaast zorgt Karavaan Festival met haar aanbod in regio Groot Alkmaar voor een goede spreiding van het aanbod van podiumkunsten in Nederland.

Daar gaan wij wel even van blozen. Tijd nu om onze plannen te gaan uitvoeren dus, we hebben er zin in! Komt dat zien tijdens Karavaan Festival 25 mei t/m 5 juni 2017.