Geslaagd Dagje Uit met Karavaan



Afgelopen weekend nam Karavaan twee volle bussen publiek uit de regio Groot Alkmaar mee naar de monumentale boerderij Kleine Vennep om daar te genieten van Grazende Zwaan; het nieuwste theaterfestival van Karavaan.

Op locatie genoten de theaterforenzen van voorstellingen en muziek op het boerenerf, in het polderland en in de boerenschuur en kregen ze een gezellig boerenmaal alvorens ze met de bus weer naar Alkmaar keerde.

Het splinternieuwe festival bracht 3 dagen lang locatietheater op en om boerderij Kleine Vennep in Nieuw-Vennep. Het familiefestival beleefde een succesvolle eerste editie met ruim 3.000 bezoekers.

Karavaan bracht een gevarieerd programma met 15 verschillende activiteiten naar de boerderij; van straattheater op het erf tot muziektheater in de boerenschuur en van kindervoorstellingen in de geitenwei tot workshops in het landschap.

De volgende editie van Grazende Zwaan is van 14 t/m 16 september 2018. Ook dan kun je vanuit Alkmaar weer opstappen voor een verrassend Dagje Uit!