GRATIS DANSCONCERT VAN KARAVAAN BIJ LANDSCHAPSFESTIVAL IN HELDERSE VALLEI

Tijdens het landschapsfestival OVERMOOI presenteert Karavaan Ten Noorden van Nergens van het gerenommeerde gezelschap De Dansers. Met live popmuziek en energieke dans op een monumentale kaart van Noord-Holland is er op 14 september weer een echte Karavaanvoorstelling in Den Helder.

In een meedogenloze, maar sublieme korte voorstelling zoeken verdwaalde, worstelende jonge mensen naar de grenzen van hun lijven en hun doorzettingsvermogen. Ze vuren zichzelf aan met muziek, zingen, bewegen. Richten wij zo onze wereld in, intuïtief, meedogenloos of toch denkend aan onze toekomst? Met dansers en muzikanten laten we in Ten Noorden van Nergens het gejaagde leven van nu achter ons.

Het dansconcert is onderdeel van OVERMOOI. Een landschapsfestival dat door Noord-Holland reist. Op zeven verschillende plekken wordt een reuze-kaart van Noord-Holland neergelegd waarop de polders, duinen, wegen, meren, dijken, steden en dorpen en zelfs woningen haarscherp te zien zijn. Wat is mooi aan onze provincie? OVERMOOI kent een gevarieerd en bijzonder dagprogramma voor iedereen met spel, debat, presentatie en dans. OVERMOOI wordt georganiseerd door MOOI Noord-Holland ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan.

Kom op woensdag 14 september met de hele familie naar De Dansers om 16:30 uur op het parkeerterrein van De Helderse Vallei. Toegang is gratis.