Jaarlijkse festival-voorproef Karavaan in voormalige drukkerij TMG Media

 

Op vrijdag 6 april opent de leegstaande drukkerij aan de Edisonweg in Alkmaar haar deuren voor publiek. Die avond ontdek je in Proefdruk vers van de pers het programma van aankomend Karavaan Festival dat 1 t/m 10 juni plaatsvindt.

Op expeditie door de immense drukkerij geven korte performances en theatrale presentaties je een sneak preview van wat Karavaan Festival 2018 te bieden heeft. De voorstellingen worden straks op diverse locaties in Alkmaar, De Rijp, Stompetoren, Heiloo en Egmond aan den Hoef gespeeld. Op het Doelenveld verrijst het festivalhart met gratis straattheater en de Kinderkaravaan.

Open Mind
Het thema dit jaar is Open Mind, een programma rondom blikvernauwing en blikverruiming. Karavaan laat actuele lokale onderwerpen dichtbij komen door het leven van boeren en stedelingen, vluchtelingen en kaaskoppen, grijze muizen en afwijkenden, natuurliefhebbers en kapitalisten te verbeelden.

Proefdruk is gratis toegankelijk voor Vrienden van Karavaan. Geen vriend? Voor slechts 25,- wordt je het en ontvang je een uitnodiging voor de exclusieve avond. Als vriend maak je het hele jaar gebruik van alle buitengewone vriendenvoordelen van Karavaan.

Vergezeld met muziek en een hapje en een drankje wordt het een heerlijk en verrassend avondje uit.

Foto: Els Schipper