Jonge makers bij Karavaan Festival dankzij Janivo Stichting

Zin in verrassend en avontuurlijk werk van een nieuwe generatie? Mede dankzij de Janivo Stichting kunnen wij ook dit Karavaan Festival nieuw werk van jonge theatermakers aan jullie laten zien.

In onze Nieuwe Makers Route bijvoorbeeld zie je drie bijzondere premieres: het ervaringstheater Better Safe Than Sorry van Merel Smitt, performances op een spannende plek ondergronds in Oogst van de mime-opleiding en weergaloze science-fiction in het muziektheater Avé van Anne Roos Rosa de Carvalho. Een festivalmaaltijd met drankje zit in bij je route.

Info en tickets voor de Nieuwe Makers Route vind je hier.

Ook kun je naar de premiere Smelt van Margo Verhoeven, haar werk is beeldend en fantasierijk.

In het beleid en programma van Karavaan is de verhouding tussen ervaren en jonge theatermakers en kunstenaars 50/50. Karavaan richt zich op de ontwikkeling van talent dat de noodzaak voelt zich buiten de theaters, in de maatschappij, te presenteren en een dialoog wil aangaan met publiek. Bij Karavaan spelen makers dicht op de huid, op locaties die een extra dimensie toevoegen aan het werk. Makers bij Karavaan vallen op door hun authenticiteit en hun verhouding tot de maatschappij.