Kaartverkoop Karavaan Festival barst los

Persbericht, 1 april 2017

De kaartverkoop van Karavaan Festival 2017 is gestart. Hét Noord-Hollandse podiumkunstenfestival brengt van 25 mei t/m 5 juni 220 voorstellingen, 8 landelijke premières én een bruisend festivalhart op het Doelenveld in Alkmaar. Nieuw dit jaar is de Kinderkaravaan: voorstellingen en doe-activiteiten tijdens Hemelvaart en Pinksteren gericht op de hele familie.

Het festival brengt je door regio Groot Alkmaar: naar weilanden, cultuurhistorische locaties, de polder, het strand en de duinen, de binnenstad en bijzondere bedrijven waar je locatietheater beleeft van nationaal gerenommeerde én jonge theatermakers. Over Bleekneusjes op het Landgoed Huize Glory in Bergen aan Zee, Theater in de duinen van Schoorl, dans midden op het water van het kanaal Omval-Kolhorn, kindertheater in een groentekas en een meeslepend dansconcert tussen de windmolens. Naast locatietheater kom je in het festivalhart voor elke dag een shot inspiratie: korte theatervoorstellingen en livemuziek, expo’s en gesprekken en lekker eten en drinken. In de binnenstad wordt je getrakteerd op acts en performances.

Kun je niet kiezen? Karavaan heeft speciale arrangementen en routes samengesteld waarmee je het ultieme uit je festivaldag haalt. Een fietsexpeditie tjokvol theater, uitzicht en lekkers in Retourtje Schermer bijvoorbeeld. Of geniet van een heerlijke middag of avond uit bij een pop-up restaurant en dansvoorstelling tussen de windmolens. Een heerlijke zomeravond met een diner en voorstelling in de duinen en dit jaar kun je zelfs overnachten bij Karavaan! In Universe 11 slaap je in een kunstwerk midden in de Noord-Hollandse polder en krijg je ’s morgens een ontbijtje geserveerd.

Kortom: voor ieder wat wils. Vanaf nu boek je tickets voor Karavaan Festival op karavaan.nl, hier vind je ook meer informatie over de voorstellingen.