Karavaan maakt theaterproject over en in V&D tijdens festival

De locatie van het hart van Karavaan Festival 25 mei t/m 5 juni is bekend: de voormalige V&D in centrum Alkmaar aan de Laat. Een mooi gebouw met geschiedenis en vol met unieke mogelijkheden en bijzondere verhalen. Karavaan roept medewerkers en bezoekers op om hun verhalen te delen om deze ingrijpende verandering te markeren.

Waar vandaag de V&D haar deuren voor de laatste keer opent, doet Karavaan dat eind mei tijdens het festival nog eens. Om samen met professionele theatermakers aandacht te besteden aan deze transitie en het einde van een belangrijk en mooi bedrijf. Karavaan luistert graag naar de verhalen van (oud)werknemers en van vaste bezoekers van het meer dan een eeuw oude warenhuis. Karavaan roept all e betrokkenen op om verhalen te delen, herinneringen op te halen en fotomateriaal te leveren. Zij organiseert stamtafels en andere activiteiten. Heb je verhalen of ideeën, mail dan naar info@karavaan.nl.

Het festival is van 25 mei t/m 5 juni in de regio Alkmaar. In het festivalhart zijn gratis en voor kleine prijzen korte voorstellingen, straattheater, live muziek, gekke attracties, stamtafels en theatrale expo’s te beleven.

Op bijzondere plekken zijn locatietheater voorstellingen in Alkmaar, Graft-De Rijp, Schermer, Heiloo, Warmenhuizen en Bergen aan Zee. Het thema 2016 is Local<=>Global; hoe wij verbonden zijn met de rest van de wereld.