Karavaan komt met nieuw theaterfestival ‘Grazende Zwaan’

Karavaan komt met een nieuw, jaarlijks terugkerend, theaterfestival: Grazende Zwaan. De eerste editie vindt plaats van 15 t/m 17 september 2017 op en om landgoed Kleine Vennep in Nieuw Vennep. Een festival voor de hele familie boordevol locatietheater, muziek, eten, drinken, doen en &meer!

Verwacht theatervoorstellingen midden in de polder, spraakmakende kunst, knutselen op de boerderij, livemuziek tussen de suikerbieten en lekker eten&drinken van dichtbij.  Grazende Zwaan is een theaterfestival voor jong en oud voor een portie ongeremde fantasie!

Deze eerste editie haakt het festival met het thema ‘land’ aan bij de Landschapstriënnale welke van 1 t/m 30 september op het landgoed plaatsvindt. In 2018 zal het thema van Grazende Zwaan ‘water’ zijn, gevolgd door ‘lucht’ in 2019. Grazende Zwaan wordt mogelijk gemaakt door gemeente Haarlemmermeer.

De entree en activiteiten van Grazende Zwaan zijn gratis, voor de locatievoorstellingen betaal je kleine prijsjes. Voor Karavaan-publiek uit regio Alkmaar wordt een speciale bustour naar Grazende Zwaan georganiseerd. Info op www.grazendezwaan.nl

Campagnebeeld Grazende Zwaan: Bowie Verschuuren