Karavaan organiseert bustour naar theater in de polderKaravaan neemt publiek uit de regio Groot Alkmaar mee naar de monumentale boerderij Kleine Vennep om daar te genieten van buitengewoon locatietheater en lekker eten. Bijzondere voorstellingen zijn te zien, zoals het open air theaterspektakel Disasterlicious, over Hollandse dijken en rampen. De compleet georganiseerde bustour is in het kader van het nieuwe theaterfestival ‘Grazende Zwaan’ van Karavaan in Haarlemmermeer.

Het Dagje Uit wordt georganiseerd op za 22 en zo 23 september. Op zaterdag 16 september geniet je middenin de polder van de theatervoorstelling Disasterlicious met boerenmaal, de bekroonde voorstelling Steef’s Operette Uurtje en het straattheater Was XL. Op zondag 23 september word je eveneens getrakteerd op de speciale voorstelling Disasterlicious, dit keer met boerenlunch. Zie je het straattheater No Way Back en wacht er nog een verrassingsvoorstelling op je.

Tussendoor geniet je van livemuziek, theatrale installaties en meer op het intieme festivalhart. En na je festivaldag brengt Karavaan je weer lekker thuis. Opstappen is op de parkeerplaats Alkmaarse Poort en info en tickets vind je op www.karavaan.nl. Een ‘Dagje uit met Karavaan’ kost € 45,- per persoon, inclusief vervoer, alle voorstellingen en diner (vrienden van Karavaan betalen € 42,50).

Foto: Simone de Greef