Karavaan organiseert bustour naar theater in de polder

Karavaan neemt publiek uit de regio Groot Alkmaar mee naar de monumentale boerderij Kleine Vennep om daar te genieten van buitengewoon locatietheater en lekker eten. Bijzondere voorstellingen zijn te zien, zoals o.a. een nieuwe polderversie van de Oerolhit Windstilleven. Een onverwachte beleving van tijd en het landschap.

Een compleet georganiseerde bustour naar het spiksplinternieuwe festival ‘Grazende Zwaan’ van Karavaan.

Het Dagje Uit wordt georganiseerd op za 16 en zo 17 september.

Op zaterdag 16 september geniet je middenin de polder van de theatervoorstelling Windstilleven met boerenmaal, het pretcabaret Snakkar en het muziektheater Bach in de Bagger in de boerenschuur. Op zondag 17 september word je eveneens getrakteerd op de speciale voorstelling Windstilleven met boerenmaal, het muziektheater Wachter van fadozangeres Nynke Laverman en de straattheater-act De Gillende Keukenprins.

Tussendoor geniet je van livemuziek, theatrale installaties en meer op het intieme festivalhart. En na je festivaldag brengt Karavaan je weer lekker thuis. Opstappen is op de parkeerplaats Alkmaarse Poort en info en tickets vind je hier.

Tickets zijn vanaf 8 september ook verkrijgbaar bij Karavaan op het Luttik Oudorp 114 in Alkmaar (t.o. het Huis met de Kogel). Een ‘Dagje uit met Karavaan’ kost € 40,- per persoon, inclusief vervoer, alle voorstellingen en diner.

Foto: Simone de Greef