Karavaar arrangement: met de boot naar Heart of Darkness

Naar Heart of Darkness kom je lopend, met de fiets of met de auto, maar het allerleukste vaar je er naar toe met je eigen bootje! Meer aan bij Volt en stap direct uit bij de speelplek van Heart of Darkness. Of boek een vaartocht om je ervaring nog specialer te maken.

Bij Watertaxi Hoorn reserveer je het Karavaar-Arrangement en vaar je een half uur op het Markermeer. Hoorn vanaf het water zien is een fantastische beleving! Karavaan bezoekers betalen i.p.v. €10,- maar €7,50 per persoon: heen én weer terug!

Eet je op Marina Kaap Hoorn? Dan is er een afvaart vanaf het Jeudje of vanaf ABC om 17.15u, vanaf het Oostereiland (huisje Watertaxi) om 17.30u. Aankomst Marina Kaap Hoorn is dan 18.00u .
Kom je alleen naar de voorstelling dan is er een afvaart om 19.45u vanaf het Jeudje of vanaf ABC en om 20.00u vanaf het Oostereiland, aankomst Marina Kaap Hoorn is dan 20.30u. Om 22.30u ligt jouw boot weer klaar voor de retourvaart.
Buiten deze tijden kun je ook gebruik maken van deze boottocht, dan betaal je de normale prijs van €5,- voor een enkele reis.