Kunstenaars uitgelicht: Sepher Maghsoudi

De winkel van Karavaan: om de 2 maanden wisselt de collectie en kun je hier werk zien en kopen van uiteenlopende kunstenaars. Van kostuum- en decorontwerpers, tot beeldend kunstenaars en andere creatievelingen. In september vind je hier o.a. het werk van de bijzondere mode-ontwerper Sepher Maghsoudi.

Sepher Maghsoudi
Kostuum- en mode ontwerper Sepehr Maghsoudi (Teheran, 1982) studeerde aan het Amsterdam Fashion Institute. Hij wordt vooral geïnspireerd door architectuur en film. In al zijn collecties zit een gevoel van een film en een jeugdherinnering. Zijn werk is meer dan mode alleen; zo was de basis van de collectie van 2016 het contrast in de wereld waarin we nu leven. Zijn huidige motto is Making people happy.
Hij won 2 keer de Edgar Vos Coutureprijs en creëerde zijn eigen modelabel. Hij werd in 2012 Fashion-designer van het jaar.
Hij ontwierp onder meer de kostuums voor de films ‘Heksen bestaan niet’. Begin van dit jaar presenteerde hij op de Parijse Haute Couture week zijn ‘Scream Under Water’ collectie. Sepehr woont en werkt in Hoorn.

Sepehr’s werk zien en/of kopen?
Adres winkel van Karavaan: Luttik Oudorp 114, Alkmaar (tegenover het Huis met de Kogel).