Grazende Zwaan

Theaterfestival voor een portie ongeremde fantasie

Een nieuw familiefestival van Karavaan in de Haarlemmermeer, op een monumentale boerderij

Tromgeroffel….
Karavaan komt met nieuw, jaarlijks terugkerend, theaterfestival naar de Haarlemmermeer

: Grazende Zwaan. De eerste editie vindt plaats van 15 t/m 17 september 2017 op en om landgoed Kleine Vennep in Nieuw Vennep. Een festival voor de hele familie boordevol locatietheater, muziek, eten, drinken, doen en &meer!

Verwacht theatervoorstellingen midden in de polder, spraakmakende kunst, knutselen op de boerderij, livemuziek tussen de suikerbieten en lekker eten&drinken van dichtbij. Grazende Zwaan is een theaterfestival voor jong en oud voor een portie ongeremde fantasie!

Deze eerste editie haakt het festival met het thema ‘land’ en ‘landschap’ aan bij de Landschapstriënnale die van 1 t/m 30 september op het landgoed plaatsvindt. In 2018 zal het thema van Grazende Zwaan ‘water’ zijn, gevolgd door ‘lucht’ in 2019.

De entree en activiteiten van Grazende Zwaan zijn gratis, voor de locatievoorstellingen betaal je kleine prijsjes. Meer informatie over het programma en ticketverkoop op grazendezwaan.nl

Landgoed en boerderij Kleine Vennep, Nieuw-Vennep

Op Landgoed Kleine Vennep vind je boerderij Kleine Vennep; een monumentale kop-rompboerderij in het open polderland van de familie Molenaar. Dirk Molenaar zwaait de scepter en behoort tot de derde generatie agrariërs op dit land. Zijn grootvader Huibert begon in 1928 en de boerderij en het vak werd doorgegeven via vader Dirk. In een veranderend landschap staat deze boerderij in een polderlandschap met uitzicht en een Calatravabrug, aan de rand van het te ontwikkelen Park 21.

Info
Prijzen:
€ 00,00 Gratis tot kleine prijsjes
Duur:
--
Speeldata:
  • vr 15 sep om 17:00
  • za 16 sep om 14:00
  • zo 17 sep om 11:00
Bestel Kaarten
extra:
Openingstijden festival Grazende Zwaan:
15 september van 17:00 - 21:00
16 september van 14:00 - 22:00
17 september van 11:00 - 18:00
Programma en tickets op grazendezwaan.nl
Locatie
Boerderij Kleine Vennep
Hoofdweg 1041, Nieuw Vennep
plan je route