Cantare Vittoria

Voorsteling ‘What the Gluck’ + pizza’s bakken in het Victoriepark

Een combinatie van opera en standup comedy en daarna pizza’s bakken tijdens deze Italiaanse middag in het Victoriepark

Met een knipoog naar het Italië van serieuze opera’s en grote diva’s, brengen we een operacomedy vol humor, ontroering en meedoen.

De klassiek geschoolde sopraan Quirine Melssen brengt een ‘operacom’ vol met instant comedy, een onovertroffen Hoge C en – jazeker – klassieke gangster rap. Quirine heeft trouwens echte Italiaanse roots. Lachen en drinken is toegestaan en je hoeft je niet in gala te hijsen.

En effe handig: aan het einde van de show snap je de hele opera “Orfeo ed Euridice” van componist Christoph Willibald von Gluck: de prachtige muziek en het verhaal van die man die naar de onderwereld mocht om zijn lief op te halen uit het dodenrijk maar zo stom was om achterom te kijken.

Kom naar het Victoriepark en ervaar zelf What the gluck is going on!

In het Victoriepark komt een grote pizza-oven en lange gedekte tafels. Voor pizzabodems én de tomatensaus wordt gezorgd, je hoeft alleen nog maar je eigen beleg mee te nemen.

Bewonersvereniging Hart van Alkmaar en Karavaan nodigen je van harte uit voor het jaarlijkse bewonersfeestje in het Victoriepark. Fijn als je je even aanmeldt: info@bvhva.nl (wie, met hoeveel personen, waar woon je). Gezellig als je komt!

Inloop: 16:30
Aanvang: 17:00

Credits:
In samenwerking met: 
Hart van Alkmaar | Standup Diva: Quirine Melssen | Piano: Hans Erik Dijkstra | Regie: Michael Diederich

Victoriepark, Alkmaar
Info
Prijzen:
€ 0, gratis
Duur:
60 min
Speeldata:
  • zo 2 sep om 17:00
Locatie
Victoriepark
, Alkmaar
plan je route

In samenwerking met Hart van Alkmaar