Goesting

Exclusieve Voorproefavond Karavaan Festival 2020

Een exclusief kijkje in de festivalkeuken

Tijdens Goesting komen Vrienden van Karavaan, theatermakers, speciale gasten en samenwerkingspartners tezamen voor een bijzondere avond vol theater.

Je gaat op expeditie langs bijzondere voorproefjes van voorstellingen uit het aankomend festivalprogramma en ontmoet alle theatermakers. Korte performances en theatrale presentaties geven je een sneak preview van al het moois dat Karavaan Festival 2020 te bieden heeft. Vergezeld met muziek en een hapje en een drankje wordt het een heerlijk en verrassend avondje uit!

Goesting is gratis en exclusief toegankelijk voor Vrienden van Karavaan. Vrienden van Karavaan ontvangen hier apart bericht over met de mogelijkheid om 0-euro tickets aan te schaffen én een introducee mee te nemen.
Geen vriend? Word dan Vriend van Karavaan! Vanaf slechts 25,- per jaar word je lid van Karavaan en maak je gebruik van alle buitengewone vriendenvoordelen! Je krijgt dan vanzelf een uitnodiging voor Goesting. Een hele goede reden om Vriend te worden! Voor meer informatie over onze vriendenvoordelen en het vriendenformulier klik hier

Credits
Foto: Emil de Jong

De Drukkerij, Alkmaar
Info
Prijzen:
€ 0,- Vrienden van Karavaan
Duur:
150 min
Speeldata:
  • vr 3 apr om 19:30
Locatie
De Drukkerij
Marconistraat 3-5, Alkmaar
plan je route