• binnen en buiten
  • Gratis
  • livemuziek
  • rolstoeltoegankelijk

Marvin Dee Band

Akoestische pop-rock band

Doordachte, maar toegankelijke pop/rock met een prominente rol voor de achtergrond-vocalen

Deze Rotterdamse akoestische pop-rock band combineert frontman Marvin’s conservatorium-achtergrond in muziek-theater met een rauw randje.

Marvin Dee Band is begonnen aan een nieuw hoofdstuk. De band trok zich twee weken terug in een muzikale bubbel in de GAM Studio’s (La Chapelle’s kleine zusje) in de Belgische Ardennen. Het album kreeg de toepasselijke werktitel “Changes”, vernoemd naar een nummer welke uiteindelijk de selectie niet eens haalde, en toch de lading het beste dekt.

Changes gaat over een band die niet langer over zich heen laat lopen. Over volwassen worden en keuzes maken. Over vooruit kijken, en stappen terug durven nemen. Over voorspoed en tegenslag. Maar vooral over het overwinnen van de stemmen (in je eigen hoofd en je omgeving) die je zeggen dat je niet goed genoeg bent, en het vinden van je eigen weg.

De plaat zal medio 2019 verschijnen. Inmiddels zijn er al 3 singles verschenen. ‘Bolt Everything Down’, de eerste van de 3, werd heel goed ontvangen in de VS, UK, Duitsland en Spanje, waar hij de Nationale Radio haalde. In Nederland werd de band naar aanleiding van de tweede single, ‘Little Boy’ o.a. uitgenodigd op NPO Radio 1 en NPO Radio 5.

Credits:
Door: Marvin Dee Band | Foto: Rob van Dalen

Festivalhart Victoriepark, Alkmaar
Info
Prijzen:
€ 0,00 Gratis
Duur:
60 min
Speeldata:
  • za 8 jun om 21:30
Locatie
Festivalhart
Victoriepark, Alkmaar
plan je route