Moet je Hoorn!

Soundtrackcity / Mime-opleiding AHK / Ine te Rietstap / Alison Isadora

Geluidswandeling en performances langs generaties van dromen en daden

**Aanvang:** verschillende tijden, zie rechter kolom
**Locatie:** verzamelen in het Festivalhart op Oostereiland voor de start van de wandeling

Een muzikale en theatrale tocht door Hoorn over het DNA waaruit wij allemaal zijn opgebouwd. Zet je koptelefoon op en reis mee met een liefdesverhaal, herken je dromen, voel een kans op geluk, bezweer het ongeluk, streef naar bevrijding, of neem het leven zoals het is. Onderweg verrijken scènes van studenten van de Mime-opleiding van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten jouw tocht door Hoorn.

Met het Westfries Museum als startpunt voor de ontdekking van Hoorn, volgt Moet je Hoorn! een route door de compacte oude binnenstad. Onder begeleiding van zang, muziek en straatgeluid vertellen Hoorn en haar inwoners een ontroerend nieuw verhaal over de stad, gebaseerd op de roemruchte historie én het heden. Deze muzikale en theatrale geluidswandeling van Soundtrackcity voor Karavaan Exceptionel is samen met én voor Hoorn gemaakt, door theatermaker Ine te Rietstap en componist Alison Isadora i.s.m. Hoornse koren en muzikanten.

De wandeling is 1,5 kilometer, onderweg sta je op verschillende plekken stil.

Op de volgende tijdstippen verzorgen de studenten van de Mime Opleiding interventies:
-15 mei: 17.00, 19.30 en 21.15
-16 mei: 17.00, 19.30 en 21.15
-17 mei: 14.45, 16.00 en 19.30

Je kunt de wandeling ook lopen wanneer je wilt. Download dan deze APP en gebruik je eigen telefoon.

Dit project is mogelijk gemaakt door Provincie Noord-Holland en Gemeente Hoorn. <br>Met dank aan Westfries Museum, Popkoor She sings, de talentenklas van zangschool Pop Up, Het Hoorns Byzantijns Mannenkoor, Het Byzantijns Gemengd Koor Indrik en Shantymen Kaap Hoorn.

**Credits:**
concept: Soundtrackcity
regie: Ine te Rietstap
compositie: Alison Isadora
zang: Jennifer van der Hart
studenten Mime Opleiding: Sue-Ann Bel, Jasper Koopmans, Hali Neto, Len Pillen, Ivar Schutte, Santino Slootweg, Jurriaan de Vos, Luuk Weers, Vincent van Woerkom
eindregie: Fabián Santarciel de la Quintana

Festivalhart Hoorn, Oostereiland