Popronde

Genieten van upcoming poptalent verspreid over Alkmaar

Ook bij Karavaan ontdek je aanstormend poptalent

Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land, en op vrijdag 10 november dus ook in Alkmaar! Op één avond strijken zo’n 35 opkomende Nederlandse bands en artiesten op bij een twintigtal podia in de stad. Cafes, galeries, theatertjes, platenzaken, kerken, clubs en Karavaan: op 9 november zijn zij de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten.

Bij Karavaan aan het Luttik Oudorp kom je tijdens Popronde Alkmaar voor een goede borrel, een lekkere snack en:
Cordon Rouge van 21:00 – 21:45 uur
Cordon Rouge zijn twee producers met één gedeelde liefde: ‘French pop’. Beiden zingen: croonend en kirrend. De muziek is geworteld in de 60’s en 70’s maar met een elektronische aanpak die verraadt dat het inmiddels 2018 is. Afwisselend in het Engels en het Frans “omdat je soms over zaken wilt zingen die je zelfs in het Engels niet hardop durft uit te spreken.”

Winkel van Karavaan, Luttik Oudorp 114, Alkmaar – 15 min. lopen vanaf station Alkmaar

De winkel is in de volksmond bekend als De Drie Kronen, een monumentaal pand in hartje centrum. Bij Karavaan kun je niet alleen werk kopen van verschillende kunstenaars, je kunt er ook ontmoeten, koffie drinken, flexwerken, optreden, workshops volgen, vergaderingen beleggen en expo’s zien.

Info
Prijzen:
€ 0,00 gratis
Duur:
45 min
Speeldata:
  • vr 9 nov om 21:00
extra:
Op vrijdag 9 november geniet je bij Karavaan van een optreden van Cordon Rouge
Locatie
Karavaankwartier
Luttik Oudorp 114, Alkmaar
plan je route