Proefdruk

Vers van de pers: exclusieve voorproefjes Karavaan Festival

Een exclusief kijkje in de festivalkeuken in de oude drukkerij

Tijdens Proefdruk krijg je bijzondere voorproefjes van het aankomend festivalprogramma en ontmoet je alle theatermakers. Op expeditie door de leegstaande, voormalige drukkerij van TMG Media geven korte performances en theatrale presentaties je een sneak preview van wat Karavaan Festival 2018 te bieden heeft. Vergezeld met muziek en een hapje en een drankje wordt het een heerlijk en verrassend avondje uit. Een industrieel pareltje dat jij van onder tot boven kunt ontdekken!

Proefdruk is gratis en exclusief toegankelijk voor Vrienden van Karavaan. Vrienden van Karavaan ontvangen hier apart bericht over met de mogelijkheid om 0-euro tickets aan te schaffen. Geen Vriend? Word dan Vriend van Karavaan! Voor slechts 25,- per jaar maak je een gebruik van alle buitengewone vriendenvoordelen! en krijg je direct een uitnodiging voor Proefdruk. Een heel goede reden om Vriend te worden!

Mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Alkmaar

De Drukkerij, Edisonweg, Alkmaar.
Info
Prijzen:
€ 0,- vrienden van Karavaan
Duur:
150 min
Speeldata:
  • za 6 apr om 19:30
extra:
Proefdruk is gratis toegankelijk voor Vrienden van Karavaan. Vrienden van Karavaan ontvangen hier apart bericht over met de mogelijkheid om 0-euro tickets aan te schaffen.
Geen vriend? Voor slechts 25,- per jaar word je vriend, maak je gebruik van alle vriendenvoordelen en krijg je een uitnodiging voor Proefdruk.
Locatie
De Drukkerij
Edisonweg, Alkmaar
plan je route