Vernissage: salon en expo tekeningen Sarah Jonker

Met een hapje en een drankje

Te zien en te koop

Welkom op de feestelijke opening van de expositie van het werk van kunstenaar Sarah Jonker. Ontmoet Sarah die vertelt over haar werk en laat je verwonderen door haar fascinerende tekeningen.

Sarah Jonker (1982) is een beeldend kunstenaar en actrice en studeerde in 2006 af aan de Arnhemse Toneelschool (Toneelschool ArtEZ). Daarvoor haalde zij haar propedeuse aan de Toneelacademie in Maastricht. Haar afstudeervoorstelling Alpha Centauri (regie Gerardjan Rijnders) won de IT’s publieksprijs.

Ze speelde in talloze stukken en theaters. Altijd al maakt zij beeldend werk; ze tekent graag en goed. Ze maakt krachtige betekenisvolle tekeningen. In haar werk zie je onmiskenbaar haar theatrale kant.

Karavaan leerde haar kennen door haar indrukwekkende eerste solovoorstelling Il Gonfiabile, waarin ze zelf alle personages speelde en op een ongelooflijke manier continue transformeerde. Ook toen al besloten we om haar tekeningen te exposeren bij de voorstelling; ze raken aan die transformaties, aan haar grote voorstellingsvermogen en verbeeldingskracht.

Sarah’s werk is te zien en te koop in de Karavaanwinkel op Luttik Oudorp. De winkel is open van ma t/m vr 9:30-17:30 en bij activiteiten.

Winkel van Karavaan, Luttik Oudorp 114, Alkmaar – 15 min. lopen vanaf station Alkmaar

De winkel is in de volksmond bekend als De Drie Kronen, een monumentaal pand in hartje centrum. Bij Karavaan kun je niet alleen werk kopen van verschillende kunstenaars, je kunt er ook ontmoeten, koffie drinken, flexwerken, optreden, workshops volgen, vergaderingen beleggen en expo’s zien.

Info
Prijzen:
€ 2,50 vrienden van Karavaan
€ 5,00 standaard
Duur:
120 min
Speeldata:
  • do 25 jan om 20:00
Bestel Kaarten
extra:
Prijs is inclusief een drankje naar keuze en bitterballen/kaasstengels
Locatie
Karavaan
Luttik Oudorp 114, Alkmaar
plan je route