Universe 11

Overnachten en ontmoeten in aardlander met uitzicht

Ontmoeten en slapen in een spraakmakend object in het landschap

Vanuit een draaiend observatorium bepaal je je eigen perspectief op het landschap. Overdag is het een ontmoetingsplek, ’s avonds een intieme shelter. Fiets of wandel langs Universe 11 en geniet er een ‘bring your own’ picknick, of haal bij Molen De Otter koffie en gebak om bij dit futuristische kunstwerk op te eten.

De tijdelijke bouwwerken van Robbert van der Horst, die het midden houden tussen beeldende kunst en architectuur, laten je nadenken over de omgeving waar het object zich bevindt. Een unieke ervaring omdat je zelf in het kunstwerk mag klimmen en uit kunt kijken over het landschap. Een landschap dat meestal door mensenhanden is gemaakt.

Universe 11 is geopend voor publiek als ontmoetings- picknickplek van 24 mei t/m 27 augustus elke dag van 11:00 tot 17:30 uur
Universe 11 is privaat / exclusief toegankelijk voor onze nachtwakers van 24 mei t/m 27 augustus van 18.30 – 10.00 uur

Slapen in een kunstwerk
In de Universe 11 kun je ook overnachten; een plek die je uitnodigt om te dromen over de nieuwe wereld. Wees voor een nachtje waker van het landschap en laat je betoveren door de zonsondergang en -opgang over het Noord-Hollandse polderland: Universe 11 draai je namelijk zelf naar de zon of naar jouw gewenste uitzicht. Een unieke ervaring die je niet mag missen!

Tijdens het festival (24 mei t/m 5 juni) krijg je als bewaker van het landschap een ontbijtje op ‘bed’ (rond 09:00 uur) –
ALLE DATA VOOR DE FESTIVALOVERNACHTINGEN ZIJN INMIDDELS UITVERKOCHT

Van 6 juni t/m 27 augustus breng je je eigen ontbijtje mee naar Universe 11 – boeken via Airbnb

Overnachten in een kunstwerk in het landschap is back to basis, alleen dan ervaar je dat je middenin de natuur zit. Er is dus geen elektra of stromend water en je afval neem je zelf mee naar huis. Karavaan regelt voor onze nachtwakers:
– Ecologisch toilethokje
– Tweepersoonsbed, opgemaakt
– Kleine jerrycan met drinkwater
– Handdoekjes

Op de Westrfriese Omringdijk, naast molen De Otter (Oterleek)
Info
Prijzen:
€ 65,00 Overnachten tussen 7 juni t/m 27 aug (2 pers., zonder ontbijt)
€ 0,00 Overdag gratis te bezoeken
11:00 - 17:30 uur
Duur:
-
Speeldata:
  • wo 7 jun om 18:30
  • zo 27 aug om 18:30
Bestel Kaarten
extra:
Je kunt nog t/m 27 augustus van deze bijzondere overnachting genieten! Boeken kan via Airbnb (dit is zonder ontbijt en voor max. 2 personen per nacht)
Locatie
Op de Westfriese Omringdijk
naast molen De Otter, Oterleek
plan je route