Speciaal voor vrienden van Karavaan: met korting naar collectief Urland

Met ons Karavaan-thema De Nieuwe Wereld aankomend festival, kijken wij uit naar deze High-tech Kleine Zaal-voorstelling. Het performancecollectief Urland neemt je mee op reis naar een digitale wereld. De vier jonge makers zijn de whizzkids van het theater, dus kom kennis met ze maken!

En exclusief voor Vrienden van Karavaan geeft Theater de Vest een mooie korting kado: met de kortingscode KARAVAAN1617 ontvang je maar liefst 5 euro korting per kaartje! Dus ga je voor €12,50 naar de voorstelling en krijg je na afloop een drankje in de foyer.

Verwacht een baanbrekende performance over onze digitale wereld en laat je verwonderen over de eindeloze (?) mogelijkheden. In een soort superheldpakken gaan de acteurs op in fantasierijke animaties.

Deze jonge gasten ontmoetten elkaar op de Toneelacademie Maastricht. Ze introduceren lasers, schuimmachines en gabbers in het theater en samplen hun eigen canon met de beat als motor…

“We worden weer met beide benen op de grond gezet met een prachtige dialoog waarin de voorspellingen van visionair en technisch genie Prometheus weerklinken.” (Theaterkrant)