SUCCESVOLLE KINDERKARAVAAN OOK NOG TE BELEVEN MET PINKSTEREN!

De eerste editie van de Kinderkaravaan trok veel jonge bezoekers en hun (groot)ouders naar het zonovergoten Doelenveld in Alkmaar. Daar zijn speciale voorstellingen voor alle leeftijden, veel creatieve doe-activiteiten en het Toekomstdepot. Ook tijdens Pinksteren is er een Kinderkaravaan.

Voorstellingen over Soepmonsters in een groentekas (1+), over een Noordpoolavontuur in een 17e-eeuws hofje (7+) of over het leven van een gekke componist in Huize de Dieu (5+). Met de hele familie ga je naar de slapstick De Passiefisten (10+).

Zelf doen

Maar ook kom je naar het festivalhart om je eigen futuristische kostuum te maken, een heerlijke smoothie te fietsen, te spelen met de Aqua Duck en mee te bouwen aan het recycledorp Tetra Town. Je kunt leren 3d printen, zelf een robot maken en een 360graden dansfilm bekijken. Of klim in de uitkijktoren en bekijk het festivalhart van boven!

En papa’s en mama’s of opa’s en oma’s kunnen met een heerlijk Alkmaars biertje op het terras genieten van livemuziek, instappen in de Mirror Room en aanschuiven aan de Gedachtentafel. Je kunt ook blijven eten op het festivalhart in het pop-up restaurant Tineke Kookt.

Karavaan Festival is t/m 5 juni. 

Foto: Kenneth Stamp