ticket infoKaartverkoop

Tickets voor Karavaan, buitengewoon theater op locatie koop je:
– Hier op de website: de transactiekosten zijn 2,- euro per bestelling.
– Bij Karavaan zelf in de winkel aan het Luttik Oudorp 114, Alkmaar (middenin het centrum, tegenover het Huis met de Kogel) van ma t/m vr tussen 9:30 en 17:30
– Tijdens het festival aan de kassa op het festivalhart, Victoriepark, Alkmaar
– Op locatie een half uur voor aanvang van de voorstellingen, alleen indien deze niet zijn uitverkocht

Leeftijden
Als voorstellingen van Karavaan geschikt zijn voor kinderen en families, dan benoemen wij dat specifiek bij die desbetreffende voorstellingen. Over het algemeen zijn onze locatietheatervoorstellingen niet gericht op kinderen. Uitzondering zijn ons voorstellingen op het festivalhart en met Kinderkaravaan.

Koop een extra ticket voor iemand die het niet kan betalen
Hiermee zetten we samen in op inclusiviteit en diversiteit en onderstrepen we de verbindende kracht van kunst en cultuur in onze samenleving. We noemen het: De Toegift en het ticket kost € 7,-. Klik hier voor meer info.

Arrangementen
We nemen je graag mee op reis. Bestel een route, waarbij je meerdere voorstellingen ziet, al dan niet met fiets- of wandeltocht en bezoekjes aan bijzondere plekken. Ook kun je een arrangement nemen: samen met bijzondere cateraars en restaurants maken we voor jou een heerlijke avond of middag uit.

Kom je er niet uit met kaartjes kopen, wil je persoonlijk advies over voorstellingen of heb je andere vragen, mail dan naar info@karavaan.nl of bel naar 06 2311 1715

Toegankelijkheid
Bij alle voorstellingen staat vermeld of deze rolstoeltoegankelijk is. Als er vermeld wordt dat deze niet rolstoeltoegankelijk is, is deze ook niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn.
Kom je in een rolstoel naar een voorstelling? Fijn als je ons vooraf een mail stuurt zodat we een goede plek én de logistiek hiervoor voor je kunnen regelen.

Het festivalhart is rolstoeltoegankelijk en er is een invalidentoilet in het IJkgebouw.

Heb je een auditieve of visuele beperking dan ben je vanzelfsprekend bij elke voorstelling welkom; wij kunnen je aanvullend advies geven. Neem contact met ons op wanneer we je kunnen helpen met een specifieke zitplek.

Bij de voorstellingen staat vermeld als de voorstelling Language no Problem is.Algemene voorwaarden bezoek voorstelling

  • Kom je op tijd? Na aanvang van de voorstelling is toegang niet meer mogelijk, en dat zou toch zonde zijn!
  • Kaartjes gekocht en je kunt toch niet? Je kunt de kaartjes niet terugbrengen of je geld terugkrijgen. Wel kun je de kaarten ruilen voor een andere dag of een andere voorstelling als er nog plaats is. Mail of bel ons daarover. Let op: heb je tickets gekocht voor een voorstelling die al is uitverkocht, dan kun je je tickets niet omruilen. Ook op de dag zelf is omboeken niet meer mogelijk.
  • We doen ons uiterste best, maar er kan natuurlijk altijd last minute nog iets wijzigen in ons programma.
  • Staat zo stom, als je telefoon ineens rinkelt midden in een prachtige voorstellingsscene: zet je jouw telefoon even uit tijdens de voorstelling?
  • Roken tijdens de voorstelling doen we natuurlijk niet.
  • Tijdens de voorstelling stoort het best wel als er steeds mensen opstaan voor een bezoekje aan de toilet, wil je dat dan ook voorafgaand aan de voorstelling doen?
  • Ben je minder valide? De meeste voorstellingen van Karavaan zijn toegankelijk voor minder validen. Laat het ons van tevoren even weten op info@karavaan.nl, dan zorgen wij voor maatregelen op locatie.

Routes en arrangementenRoutes en arrangementen

We nemen je graag mee op reis. Bestel een ROUTE, waarbij je meerdere voorstellingen ziet, al dan niet met fiets- of wandeltocht en bezoekjes aan bijzondere plekken.

Ook kun je een ARRANGEMENT nemen: samen met authentieke overnachtingsplekken en restaurants maken we voor jou een onvergetelijke korte vakantie.


Karavaan