Vers van de Vest: 5 voorstellingen voor 45 euro

In de serie Vers van De Vest zijn een aantal toffe voorstellingen verzameld die te zien zijn in de kleine zaal van Theater de Vest. Zo verheugen wij ons bijvoorbeeld op Donna Donna van Peer Wittenbols, een van de beste toneelschrijvers. Kies er gewoon 5, dan betaal je maar €45,- en krijg je er ook nog eens een drankje bij. Voor nieuwsgierige mensen.

Als je niet kunt kiezen, dan raden wij je aan om de voorstellingen van de Ouds- en Nieuws Show, Rast, ICK en Marjolein van Heemstra te nemen.
In 2015 maakten de makers van de Ouds- en Nieuws Show een speciale aflevering voor de opening van Karavaan. Ze speelden in een leegstaande cacaofabriek allerlei scenes die met de toekomst van Noord-Holland te maken hadden. Er werden ter plekke hilarische teksten geschreven en liedjes gepresenteerd en we hebben erg gelachen om de scene waarbij Noord-Holland onder water liep en de spelers zelf vluchtelingen werden en tegengehouden werden door de Turkse regering…

Makers George en Eran maakten bij RAST de voorstelling ‘De vlucht van een granaatappel’. George kon je eerder zien bij Karavaan met ‘Vertreksvergunning’ en afgelopen festival speelden George en Eran bij Karavaan het laatste deel van ‘George en Eran lossen de wereldvrede op’. Het is een heerlijk duo, deze Syriër en Israëliër, die je met humor hun verhaal vertellen. Ze hebben onlangs hun eigen gezelschap opgericht: George en Eran Producties. Jongens om in de gaten te houden.

Emio Greco en Pieter Scholten vormen het gezicht van dansgezelschap ICK, met een fascinerende eigen danstaal. De voorstelling die ze nu maken is het laatste deel van een vierluik over het paradijs. Ook de decors van ICK zijn vaak prachtig. Wij zijn heel benieuwd naar hun nieuwe voorstelling.

Van Marjolein van Heemstra zagen we tot nu toe alleen maar hele mooie voorstellingen. We volgen haar sinds haar debuut „Family81”. Een mooie theatermaker die je met persoonlijke en ontroerende verhalen weet te raken. Zien dus.

En wil je met ons nakletsen over de voorstelling? Dat vinden we leuk; we zijn er!
En dit speelt dus allemaal in Alkmaar..!

Info en tickets