De Groeten

Een pijnlijk grappige voorstelling over afscheid

Foto: Mark David

Tentjestheater

Is niet elk einde ook een nieuw begin?


De Gestampte Meisjes nemen afscheid op hun eigen manier.
Welke manier is het beste, ‘t minst pijnlijk of juist het meest dramatisch?
De Gestampte Meisjes zoeken het uit!
De Groeten Marco, afscheid nemen bestaat wel!

Die lievelingsbroek die niet meer past, een verwaterde vriendschap, je zieke oma of een relatie die uit gaat. Afscheid is pijnlijk, maar soms ook goed en nodig. Maar wat gebeurd er als je bang bent om loslaten, je vast wil blijven klampen aan het bekende? Is niet elk einde ook een nieuw begin?

De Gestampte Meisjes nemen afscheid op hun eigen manier. Welke manier is het beste, ‘t minst pijnlijk of juist het meest dramatisch? De Gestampte Meisjes zoeken het uit!

Combineer met een andere tentjestheatervoorstelling

Op het festivalhart Yes In My BackYard staan diverse tentjes waar verschillende voorstellingen spelen.
Combineer deze voorstelling met de opera ‘Sehnsucht‘ of kleinkunstvoorstellng ‘Branding‘ – deze zijn in het blokkenschema op elkaar afgestemd.

Om de voorstelling te kunnen bezoeken heb je naast je ticket een festivalbandje nodig (5,00), waarmee je toegang krijgt tot het festivalterrein. Zien wij jou op het bruisend festivalhart met tentjestheater, straattheater, terrassessies en live muziek? Klik hier voor het volledige aanbod.

Over de makers

De Gestampte Meisjes bestaan uit Esmée van Liere en Thenera van der Pluijm. Ze zijn een fysiek collectief dat snelle voorstellingen maakt met een schaamteloos rauw randje. Ze maken voorstellingen met dans, zang en harde beats opgevolgd door kwetsbare verhalen en altijd een onverwachte twist.

Na hun kunstopleiding hebben ze elkaar leren kennen bij theatergroep DOX in Utrecht. Daarna was het tijd om zelf de touwtjes in handen te nemen. Ze hebben een eigen stijl gecreëerd, kleuren buiten de lijntjes en maken zonder grenzen.

 

Credits

Concept en spel: Esmée van Liere, Thenera van der Pluijm | Fotografie: Mark David

Gerelateerde festivals

Yes In my backyard 2023

18 t/m 21 mei en 26 t/m 29 mei

Zomerfestival in het Victoriepark

Yes in my backyard is de nieuwe naam van het festivalhart van Karavaan. Een cocreatie met Podium Victorie! Het is een heerlijk zomerfestival in het Alkmaarse Victoriepark. Van 18 t/m 21 en 26 t/m 29 mei (Hemelvaart en Pinksteren).

Lees verder
Keith Montgomery
Keith Montgomery

Volg ons op social media!

tickets